Нашi проекти:
Вхід для користувачів ПЗ
Процес отримання послуги від органів влади повинен бути максимально простим

Процес отримання послуги від органів влади повинен бути максимально простим, щоб громадяни за найменшої кількості звернень отримали результат якісно, без вимагання додаткових зайвих речей, які не передбачені законодавством,” – зазначив В.Лозинський

Про це йшлося 27 лютого 2015 р. під час семінару щодо надання адміністративних послуг Реєстраційної служби Головного управління юстиції у Львівській області через центри надання адміністративних послуг (ЦНАП).

Відкрив роботу семінару директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Василь Лозинський, який підкреслив необхідність ефективного врегулювання питань, які виникають при наданні адміністративних послуг та необхідність налагодження процесу надання цих послуг через ЦНАПи.

“Процес отримання послуги від органів влади повинен бути максимально простим, щоб громадяни за найменшої кількості звернень отримали результат якісно, без вимагання додаткових зайвих речей, які не передбачені законодавством,” – зазначив В.Лозинський.

Начальник Реєстраційної служби Головного управління юстиції у Львівській області Любов Ясінська поінформувала, що існують ряд неузгодженостей законодавства у сфері реєстрації, але попри це ведеться робота з розміщення представників служби у центрах надання адміністративних послуг.

Відповідно до розпорядження КМУ від 16 травня 2014 року послуги центральних органів виконавчої влади, зокрема Реєстраційної служби, повинні надаватися виключно через центри надання адміністративних послуг. Проте, після прийняття Закону України “Про адміністративні послуги” не було внесено змін у деякі законодавчі акти, що викликає ряд неузгодженостей.

Як зазначили учасники семінару, через відсутність достатньої площі приміщення, не мають можливості прийняти представників Рестраційної служби у містах Трускавець та Червоноград, а також Самбірському районі.

Також реєстратори речових прав не розміщені у центрах надання адміністративних послуг міста Самбора та Моршина, Дрогобицького, Жовківського, Пустомитівського, Сокальського та Старосамбірського районів.

У зв’язку з великою кількістю особливостей, які виникають при здійсненні реєстраційних дій, а також з метою уникнення проблем при поданні документів, учасники семінару узгодили, що протягом тижня буде проведена спільна робота адміністраторами та реєстраторами щодо узгодження вичерпних переліків документів на отримання адміністративних послуг органів юстиції.​

Останнi новини
В грудні 2018 року впроваджено мобільний додаток – Особистий кабінет Київського центру надання адміністративних послуг “Київ ЦНАП”