Нашi проекти:
Вхід для користувачів ПЗ
17 травня було проведено тематичний постійно діючий семінар “Забезпечення якості надання адміністративних послуг “

Image

 

17 травня за участю Київського міського Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій було проведено тематичний постійно діючий семінар «Забезпечення якості надання адміністративних послуг».
У семінарі брали участь адміністратори та керівники районних центрів, адміністратори Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг міста Києва.
Семінар складався з двох основних частин. У першій частині профессор кафедри парламентаризму НАДУ при Президентові України, кандидат наук, доцент Марчук Ростислав Петрович докладно розповів про можливі помилки при заповненні е-декларації, які питання можуть виникнути у разі неправильного заповнення, адміністративну і кримінальну відповідальність у разі викриття порушень.
Дискусія була дуже живою. Учасники активно обговорювали всі приклади і поради, щодо складних питань заповнення е-декларацій.
А друга половина семінару була присвячена формленню документів для отримання паспорта громадянина України у вигляді ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.
Представники ДМС Києва та України пояснювали на що саме звернути увагу при оформленні паспортів, які виникають проблеми, як їх уникнути і детально обговорили кожне питання, яке хвилювало присутніх.
Учасники семінару зазначили, що подібні семінари приносять велику практичну користь і висловили бажання і надалі брати участь у заходах щодо покращення надання адміністративних послуг.

Останнi новини
В грудні 2018 року впроваджено мобільний додаток – Особистий кабінет Київського центру надання адміністративних послуг “Київ ЦНАП”