Нашi проекти:
Вхід для користувачів ПЗ
7 квітня 2017 року відбувся регіональний семінар на тему: «Стан та перспективи децентралізації у Київській області. Державна політика у сфері надання адміністративних послуг»

Image1

 

Навіть напередодні вихідних Департамент (Центр) та наші гості: керівники районних державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування та керівники ЦНАП у Київській області  напружено працювали. Сьогодні, 7 квітня 2017 року відбувся регіональний семінар на тему: «Стан та перспективи децентралізації у Київській області. Державна політика у сфері надання адміністративних послуг». Захід організовано Всеукраїнської асоціації центрів надання адміністративних послуг  за сприяння Київської обласної державної адміністрації, Київської міської державної адміністрації, та за підтримки уряду Німеччини через GIZ GmbH.

На початку зустрічі відбулась ознайомча екскурсія, на якій всі присутні мали змогу завітати до будь-якої зали та побачити на власні очі яким чином функціонує Департамент (Центр) надання адміністративних послуг міста Києва.

Учасники заходу дізналися про перспективи та бачення подальших можливостей створення та розвитку ЦНАП в Україні, передачі повноважень центральних органів виконавчої влади на місця.

Начальник відділу розвитку системи надання адміністративних послуг управління розвитку адміністративних послуг департаменту розвитку підприємництва та регуляторної політики Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Олександр Каменчук повідомив про очікувані зміни в Законодавстві у сфері надання адміністративних послуг.

Присутні обговорили проблеми діяльності  ЦНАП, системи надання адміністративних послуг, а також дізналися про діяльність Всеукраїнської асоціації ЦНАП та можливості співпраці.

Окремо було розглянуто питання можливостей залучення грантових коштів для модернізації , створення  та розвитку ЦНАП,  залучення тренерів, експертів, до навчання персоналу.

Про актуальні практичні аспекти надання адміністративних послуг у ЦНАП міста Києва, сучасний стан та досвід надання адміністративних послуг повідомила Директор Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг міста Києва Шамрай Наталія Василівна.

Наприкінці зустрічі учасники жваво обговорювали власні очікування і потреби, ставили складні питання. Активно пропонували можливості поліпшення діяльності ЦНАП.

Останнi новини
В грудні 2018 року впроваджено мобільний додаток – Особистий кабінет Київського центру надання адміністративних послуг “Київ ЦНАП”