Нашi проекти:
Вхід для користувачів ПЗ
29 жовтня 2013 року відбулася церемонія нагородження переможців Національного конкурсу впроваджених проектів в сфері електронного урядування на регіональних рівнях

29 жовтня 2013 року в Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» (м. Київ) відбулася офіційна церемонія нагородження переможців Першого Національного конкурсу впроваджених проектів в сфері електронного урядування на регіональних рівнях. Подія пройшла в рамках Міжнародного наукового конгресу «Інформаційне суспільство в Україні», який організовано Державним агентством з питань науки, інновацій та інформатизації України.

Конкурс проведено в рамках проекту «Створення депозитарію кращих практик впровадження електронного врядування на регіональному рівні», підтриманого Міжнародним фондом «Відродження».

Серед переможців конкурсу три проекти базуються на програмному та методологічному забезпеченні, що було розроблене НВФ «ГРІС». Два з них реалізують ідею регіонального веб-порталу адміністративних послуг. Це проекти:

  • «Міський веб-портал адміністративних послуг» (Київська міська державна адміністрація),
  • «Регіональний віртуальний офіс надання електронних послуг» (Дніпропетровська обласна державна адміністрація).

Третій проект-переможець – «Створення комплексної інформаційної системи взаємодії депутатського корпусу та виборців «Влада+Громада» (Виконавчий комітет Славутицької міської ради) було створено у співдружності Славутицького міського фонду підтримки підприємництва і НВФ «ГРІС».

Останнi новини
В грудні 2018 року впроваджено мобільний додаток – Особистий кабінет Київського центру надання адміністративних послуг “Київ ЦНАП”